Značke

, , , , , , ,

Pisali smo, kako je multikulturnost na Švedskem prispevala k rasti posilstev in državo uvrstila v sam vrh držav z največ posilstvi na 100.000 prebivalcev (tukaj in tukaj). Nekaj podobnega ob navalu migrantov opažajo v Nemčiji, kjer mediji (ne tisti mainstream) pišejo o »epidemiji posilstev« ali o »razvoju kulture posilstev v Nemčiji«. Glavni »igralci« so mladi moški, večinoma nezakoniti priseljenci, žrtve pa ne samo domačinke, ampak tudi ženske in otroci, ki so pobegnili pred nasiljem v svojih državah. Primeri, da ne bi vznemirjali prebivalce, redko pridejo v javnost, policija pa tiste storilce, ki jih ne najde, običajno označi kot »Südlander« ali »južnjaki«.

Poglejmo samo en del primerov v avgustu (podatkov za september še ni, prvi znaki pa kažejo, da bo slika še bolj katastrofalna kot avgusta):

23. avgusta je »temnopolt« moški v Dortmundu skušal posiliti 35-letno žensko;

17. avgusta so trije »južnjaki« v Ansbachu skušali posiliti 42-letno žensko;

16. avgusta je v Hanau »južnjak« posilil žensko;

12. avgusta je v Hannovru »južnjak« skušal posiliti 17-letno dekle;

10. avgusta se je v Kasselu »južnjak« slekel pred 31-letno žensko. Policija je sporočila, da se je podobno zgodilo tudi 11. avgusta;

10. avgusta je v Mönchengladbachu peterica moških turškega porekla skušala posiliti dekle;

10. avgusta je v Rintelnu »južnjak« posilil 15-letno dekle;

8. avgusta je v Siegnu »južnjak« skušal posiliti 20-letno žensko;

3. avgusta je v parku v Chemnitzu »afričan« posilil 7-letno deklico;

1. avgusta je v Stuttgartu »južnjak« skušal posiliti 27-letno žensko.

Medtem je nemška policija izdala opozorilo staršem, naj pazijo na svoje hčerke. Tako je policija v bavarskem mestu Mering, kjer je bila 11. septembra posiljena 16-letna deklica, opozorila, naj se dekleta ne sprehajajo zunaj brez spremstva. Ženskam je tudi svetovala, naj ne hodijo same v bližino železniške postaje, saj je v bližini center za begunce.

V bavarskem mestu Pocking je šolsko osebje opozorilo starše, naj njihova dekleta ne hodijo v šolo preveč »razkrita«, ker bi lahko prišlo do »nesporazumov« z 200 muslimanskimi priseljenci, ki se nahajajo v stavbi poleg šole. Pismo se glasi: »Sirski ljudje so večinoma muslimani in govorijo arabsko. Begunci imajo svojo kulturo. Ker je šola v neposredni bližini zgradbe, kjer so nastanjeni, bi bilo v izogib nesporazumom nositi primerno oblačilo. Majice, ki razkrivajo, kratka ali mini krila, bi lahko privedla do nesporazumov.«

Gatestone Institute ugotavlja, da je povečanje števila posilstev ali napadov na ženske posledica velikega števila muslimanskih moških med migranti. Od 411.567 migrantov (ali beguncev), ki so letos prišli prek Maditeranskega morja v Evropo, jih je 72 odstotkov moških, 13 odstotkov je žensk in 15 odstotkov otrok. To so uradni podatki UNCHR.